Clockster аккаунтын қалай өшіруге болады

Егер сіз Clockster қызметін енді пайдаланбайтын болсаңыз немесе жеке аккаунтыңызды толықтай жойғыңыз келсе, назар аударыңыз: жеке аккаунтты жоюды тек пайдаланушының өзі Clockster мобильді қосымшасы арқылы орындай алады.

Мұны жасау үшін:

  • «Жеке профиль» бөліміне өтіңіз.

  • Экранда аккаунт пен оның деректері 30 күн ішінде жойылатыны туралы хабарлама шығады.

  • Осы кезең ішінде сіз аккаунтыңызды қайта қалпына келтіре аласыз.

  • «ИӘ» батырмасын басқаннан кейін, аккаунттың 30 күннен кейін жойылатыны туралы хабарлама аласыз.

Жаңартылған

Ұқсас сұрақтар